Flooding Stop er et dansk firma, som bestræber sig på at udvikle og producere mobile dæmninger på danske arbejdspladser.

Vort firma har på nuværende tidspunkt følgende samarbejdspartnere;

  • KBK maskiner i Hårlev (www.kbkmaskiner.dk) har været en god og villig samarbejdspartner når det handler om at udvikle og fremstille foliesvejsere, fra skitser til færdige maskiner.
  • Under opstart og udvikling af folien, fik vi stor hjælp fra en af vores folieleverandører A6 plast i Ølstykke (www.a6plast.dk) som kørte en masse testfolie og var med til at udvikle den rigtige svejsemaskine i samarbejde med KBK maskiner. Denne svejsemaskine blev bygget således at denne kunne producere de svejselængder af PE folie som vi ønskede.
  • Norlip (www.norlip.com) er også leveringsdygtig i større størrelser af rørfolie og har været en meget vigtig samarbejdspartner til at fremstille forskellige folie prøver med forskellige sammensætninger for at kunne udføre en lettere og stærkere svejsning af vores produkter. Dette har resulteret i en rørfolie som lever 100% op til Flooding Stops høje standard af materialer.
    Norlip står altid til rådighed og er altid klar til at hjælpe med fremstilling af de bedste vare, et firma som overholder både pris og leveringstid
  • Vores samarbejdspartner RewAir i Nakskov (www.rewair.com) sørger for montering og færdigsyning af vores produkter.
    RewAir sørger for montagen, fra modtagelsen af folien til montering af ventiler, svejsning og samling af rørene, færdig montering og syning af yder rør, til pakning og forsendelse. Hos RewAir er kvalitet, fleksibilitet og troværdighed i højsædet og RewAir har 15 års erfaring som underleverandør af fiber- og foliebaserede produkter, hovedsageligt til den krævende vindmølleindustri.

Det er kun med hjælp fra disse firmaer, at vi nu er i stand til at kunne præsentere et færdigt og sikkert MD dæmningssystem.